Onze overkoepelende organisatie NedHIS

Wat is NedHIS?

NedHis bundelt de inzet van alle gebruikersverenigingen.

Of er nu gewerkt wordt met Promedico, MicroHIS, CGM Huisarts, OmniHis…

Binnen NedHIS worden ze allemaal vertegenwoordigd !

Zo staan wij sterker in de dynamische wereld van de huisartsen ICT.

Dit doet NedHIS allemaal!

Vergaderen

Door bundeling van gebruikersverenigingen Atlas, Orego, OmniHIS en VeGOM 

vertegenwoordigt NedHIS 90% van alle huisartsenpraktijken!  NedHIS onderhoudt contacten met NHG, LHV, Nictiz, VZVZ, VWS en zorgverzekeraars. Ontwikkelingen in de huisartsen ICT worden vanaf eerste begin meegenomen in de diverse besprekingen met gezamenlijke partners. Beleidsmakende partijen worden hierdoor maximaal geïnformeerd over de verwachtingen, belangen en zorgen van de Nederlandse huisartsen.  

www.nedhis.nl

Publiceren

3x per jaar verschijnt het Syntheshis tijdschrift. Syntheshis behandelt alle aspecten van ICT binnen de huisartsenpraktijk en is geschreven voor huisartsen, doktersassistenten en praktijkopndersteuners. Naast informatie over actuele ontwikkelingen vormen tips en trucs een vast onderdeel van dit glossy tijdschrift.

www.syntheshis.nl

Congres Organiseren

Elk jaar organiseert NedHIS een groot congres voor ruim 400 bezoekers. Met ruim 20 verschillende workshops is er voor iedereen werkzaam in de huisartsenpraktijk een inspirerende dag mogelijk gemaakt! In de pauzes is er gevarieerde catering en kan men stalletjes van allerlei ICT health care producten bezoeken. Het congres heeft sinds jaar en dag een zeer goede bezoekerswaardering.

www.nedhis-congres.nl